Tack för en bra start!

Nu har det har det gått ytterligare en vecka och FLS (Fadderledarskap) är igång :). Det blev ett bra resultat. Vi har varit både på konstgräset och grusplanen där vi körde bland annat, bandtjuven, rörelsememory och hinderbana. De har fått träna på sin ledarskapsförmåga och sitt entreprenörskap.

“,,,de får delaktighet, utöva inflytande och ta ansvar i verksamheten.” de får även “initiera, organisera och delta i lekar av olika slag” –  ur LGR 11 för Fritidshemmet

Vi ville tacka era barn för en fantastisk start här uppe på äldrefritids så vi firade med lite fredagsmys, popcorn, salta pinnar och saft. De fick vara med och hjälpa till så att alla fick.

Det var en mycket trevlig och skojig eftermiddag.

Nu ser vi fram emot en ny härlig vecka. Vi har redan idag haft planering med några av barnen om vilka lekar och aktiviteter vi ska genomföra på våra FLS-dagar. Det blir danskull, fotboll och flygande färger. De är engagerade och intresserade av att vara med och driva denna process framåt. Det är så kul att se.

Ha en fin vecka, det ska vi ha!

Hälsningar Michel. Henrik, Ayaz, Peter och Elin