OBS! Viktig information!

Hej!
Jag ber er respektera att närvarotider i Nuddis ska vara aktuella!
När verksamhetens resurser planeras för lov, studiedagar osv utgår vi från Nuddis. Det handlar om vikariekostnader, matbeställningar osv.
På jullovet kunde det fela på 20-30 barn som hade tid i Nuddis men ej kom.
Imorgon 21/1 är sista dag för att anmäla plats på fritids till studiedagen 26/1. Man anmäler plats via mail till mig, med barnets namn och aktuellt tid. I skrivande stund är 21 barn anmälda och det ligger över 60 barn i Nuddis. Om barnet ej är här på studiedagen ska du lägga in att barnet är ledigt.

Helena Gustafsson, rektor

helena.gustafsson@karlstad.se

054- 540 36 87

Vi på fritids Diamanten vill även påminna er om att på torsdagar slutar alla våra fritidsbarn 14.00 så att ni ändrar till rätt tid då. Åker de 14-bussen på torsdagar är de alltså lediga från fritids och ni klickar i ledigt på Nuddis. Vi påminner även om att ni lägger in i Nuddis eller skriver ett sms till oss om ert barn ska gå hem själv. Detta är bra att ha som rutin då det ibland är vikarier på plats. Det handlar om ert barns säkerhet. Har ni problem med Nuddis så skriver ni ett sms till oss så hjälps vi åt. Tack för ert samarbete.

Diamantens personal