Återdjur!

Vi har haft en härlig vecka med, uteaktiviteter, skapande och bakning. Vi körde igång ett litet skapandeprojekt där vi använder oss av sådant som vi redan använt (återanvändning!) med djurtema. Med hjälp av äggkartonger och vanlig kartong har barnen skapat kreativa djurtavlor som pryder vår vägg i hallen. Vi har även kommit på en passande rubrik tillsammans och det blev “Återdjur”.

Här är en bild på vår fina vägg. Vi hoppas kunna göra fler under nästa vecka, då vi har några som blivit inspirerade och vill göra egna. 🙂

Igår hade vi lite teaparty, med te och scones som några av barnen bakat. Så mumsigt.

Nu har vi haft nästan alla blivande treor på besök här hos oss. Om någon varit sjuk eller varit ledig från fritids då vi haft presentationen kommer fler tillfällen då vi tar upp dem för inskolning längre fram. Vi kommer tillsammans med respektive avdelning bestämma när det passar. Då tar vi upp några i taget som får vara med oss en eftermiddag för att lära känna Diamanten.

Nästa vecka kommer att se ut så här:

Måndag: Utedag, vi går till konstgräset/tegelparken

Tisdag: Skapande, återdjur!

Onsdag: Vi går till konstgräset.

Torsdag: Bakning

Fredag: STUDIEDAG, reducerat öppethållande!

Ha en fin helg så ses vi på måndag!

Hälsningar Elin, Peter och Michel