Avslutning lära-känna-veckor!

Denna vecka kommer vi erbjuda några skojiga aktiviteter som avslutning för våra lära-känna-veckor. Vi kommer imorgon tisdag ha en tipspromenad med frågor som har med barnens intressen att göra 🙂 Vi kommer ha lite mys och spela önskemusik.

Vi kommer även att utvärdera de veckor som varit och se hur barnen tyckt att det varit och vad vi kan göra för att det ska bli ännu bättre.

FLS har varit en stor del dessa veckor och det kommer inte helt att försvinna men det kommer inte att vara uppstyrt på det viset vi tidigare haft. Våra barn på Diamanten kommer fortfarande vara faddrar i andra arbetsområden som de andra avdelningarna kommer att ha hand om. Så vi kommer fortsätta vårt samarbete med dem. Vi har sett hur våra barn växt i sättet att leda och ta hand om de yngre barnen på ett mycket bra sätt och det vill vi fortsätta med. Det gäller även att ta hand om varandra här uppe på äldrefritids.

På studiedagen hade vi en mycket trevlig dag med bakning i baklag med en ledare i varje grupp. Det fungerade också väldigt bra. Ledarna fick se till att alla hade något att göra och ansvara för sin grupp. Efter lunchen blev det fika ute i solen och sedan var det många som åkte till tegelparken och några var kvar här och pysslade med annat.

Hoppas ni får en fin vecka!

Hälsningar Peter, Michel, Ayaz, Elin och Henrik