FLS

Denna vecka har vi kommit igång med vår planering kring vår “fadderverksamhet”. Vi har pratat med de flesta av våra fyror om att de ska vara med och leda lekar och aktiviteter med de andra fritidsavdelningarna. De har kommit på att kalla detta för FadderLedarSkap FLS.

Det kommer starta nästa vecka, två dagar i veckan. Vi har planerat för tisdagar och onsdagar. Då kommer våra fyror som ska leda aktiviteter att hämta upp de barn som ska med från de andra avdelningarna. På tisdag tar vi med en grupp från Rubinen och på onsdag tar vi med oss en grupp från Opalen. Vi kommer att hålla till på konstgräset och i gympasalen vid dåligt väder.

Det kommer finnas tre stationer och barnen får vara med och planera vilka typer av lekar och aktiviteter vi ska ha. Två faddrar per grupp. Tanken är att de ska leda en varsin grupp och visa de olika aktiviteterna för dem.

Vi vill även påminna er om att måndag den 14/9 är studiedag vilket innebär att skolan är stängd men fritids har öppet som vanligt. Glöm inte att lägga in de tider som gäller för ert barn då. Tänk också på att skriva in fritidstiden i ett helt block t ex, 07.30-16.30.

Är det några av er som har några ändringar vad gäller riktlinjerna när era barn ska gå själva hem från fritids säger ni till oss så får ni fylla i en ny blankett. Vi vill alltid ha en skriftlig bekräftelse av er vårdnadshavare i form av sms eller att ni har skrivit in i Nuddis. Detta av säkerhetsmässiga skäl.

Hoppas ni får en trevlig helg!

Vi på Diamanten