Glad Sommar!

Hej på er! Vi vill passa på att önska er alla en trevlig och härlig sommar. Vi tackar alla elever och vårdnadshavare som slutar/slutat här hos oss. Det har varit en rolig tid och de är välkomna att hälsa på oss närsomhelst.

Vi vill även önska de blivande treorna välkomna till oss och hoppas att de ska trivas här tillsammans med oss på Diamanten. Vi ser mycket fram emot detta. 🙂

Vi vill även passa på att informera er om att det även i år kommer ungdomar hit till fritids och håller i sommarskoj. Klicka på länken för att ta del av vilka tider som gäller.

Sommarskoj 2021

Här följer en länk om att fritids har reducerat öppethållande torsdag den 12 augusti. Ni måste därför meddela rektor Helena om ert barn är i behov av omsorg denna dag!

reducerat 12 augusti

Ha nu en fantastisk sommar 🙂

Önskar Peter, Elin, Henrik och Michel