Härlig vecka!

Hej, denna vecka har gått otroligt fort och vi upplever att de flesta har haft något att göra och varit nöjda.

Vi har varit en del nere på konstgräset och lekt lekar och spelat La Cross, tegelparken har även denna vecka varit ett alternativ att välja. Många är fortfarande intresserade av att bygga med lego och knyta armband så det har blivit en hel del av det också.

Vår tanke framöver är att barnen här på Diamanten ska vara med och leda lekar och liknande för de andra fritidsavdelningarna. Det ska bli som någon form av fadderverksamhet. Syftet är då att de lär känna fler barn och att utveckla sina ledarskapsförmågor. Vi tänker starta detta arbete vecka 37.

Vi var nere på konstgräset och lekte bandtjuven.

Nästa vecka fortsätter vi med samma upplägg. De kommer och nuddar in sig, väljer en aktivitet som de känner för. Därefter är det mellanmål mellan 14.20-14.45. Efter mellis har en av oss pedagoger hand om en aktivitet som vi kallar “grej of the day”, vilket än så länge har varit: kubb, armband, bandtjuven, La Cross, bl.a.

Kreativitet!

Denna tavla hänger utanför Diamantens dörr så de kan se vad det finns att välja på.

Vi hoppas på att era barn får en fantastisk tid här hos oss på Diamanten.

Ha en fin helg önskar vi på Diamanten

Elin, Peter, Ayaz, Michel och Henrik 🙂