Information och avslutning lära-känna-veckor

På grund av att bloggen har uppdaterats så måste också ni gå in och uppdatera er prenumeration på nytt. Vi lägger ut all information som gäller här så att det är bra om ni prenumererar. Adressen är diamanten.skattkarrsskolan.se

Vi vill även påminna er om att ni lägger in rätt tider på barnen i Nuddis. Vid vanliga skoldagar gäller delade tider om ni har morgonfritids. Sedan eftermiddagstid. Exempelvis: 07.00-08.00 och 13.00-16-30

När det gäller studiedagar/lovdagar skriver ni in hela block, start och sluttid. Exempelvis: 07.00-16.30

När ert barn är ledigt eller frånvarande pga sjukdom klickar ni även in det i Nuddis. Detta gäller även om eleven blir sjuk och hemskickad under skoltid

Vi kommer att kontakta er om schemat ej stämmer framöver.

OBS! Om ni har något att meddela oss efter klockan 12.30 så skickar ni ett sms till oss då vi snabbare kan ta emot den informationen så att vi säkert kan notera den i och med att Nuddis krånglar ibland. Kom ihåg att ni alltid kan skicka ett sms till oss!

Vad gäller lek/följa med kompis från fritids, vill vi ha in ett sms där det står att de är ok, får vi inget sms kommer eleven få vara kvar till den tid som är inlagt i Nuddis. Eleverna kommer sköta samtalen med er via fritidstelefonen. Hör av er till oss om ni ej vill bli uppringda på jobbet om ert barn ska leka med kompis.

Vi vill också tacka era barn än en gång för den här starten på terminen. Vi tycker att det har varit så roligt med många aktiviteter och att vi har en härlig grupp att jobba med. Igår hade vi avslutning på våra lära-känna-veckor och då hade vi lite mys här utanför med lite popcorn, salta pinnar och saft och musik där de fick önska låtar. Idag hoppas vi på en mysig eftermiddag innan höstlovet. Ha en fin helg!

Hälsningar Diamantens personal