Nu är vi igång!

Nu har det börjat rulla igång efter sommaren och vi börjar komma in i rutinerna igen. Det är fantastiskt roligt att ha era barn hos oss och vi vill rikta ett extra välkomnande till våra nya elever och vårdnadshavare.

Vi har just nu en lära-känna-period och gör olika aktiviteter med barnen. Vårt mål är att alla ska veta vilka som går här på Diamanten och känna sig trygg med gruppen. De är också mycket kreativa och har hela tiden saker att göra.

Vi vill bara få hjälp av er vårdnadshavare med följande saker:

Tider i Nuddis – Vi önskar att ni går in och tittar så att tiderna stämmer på era barn i Nuddis. Eleven ska ha en start och sluttid. 13 00 är starttiden för de elever som går i Åk 3 (förutom torsdagar när de slutar 14.00, skriv in!), 14 00 för åk 4-6 (förutom fredagar när de slutar 13.00, skriv in!). Vad gäller sluttider önskar vi följande. Vi skulle vara oerhört tacksamma om ni har en fast tid på er elev. Vi vill inte att det ska stå ” Babar får gå hem om han vill kl 1450.” Ni vårdnadshavare har ansvaret att meddela oss när ert barn ska gå hem. Vid schemaändringar efter 12.30 så meddelar ni oss via sms! Detta för att vi säkrast får informationen och kan skicka ett “ok” tillbaka! Nuddis kan krångla ibland och vi hinner inte med att titta då verksamheten startat.

Vi hoppas ni har förståelse för detta. Vi ser mycket fram emot denna termin och samarbetet med er vårdnadshavare.

Peter, Michel, Henrik och Elin