Ny vecka!

Hej på er, nu kör vi som vanligt igen innan det är dags för jullov. Vi har planerat för en julmarknad här den 10/12. Alla fritidsavdelningar ska tillverka saker som går att sälja. Vi börjar idag med lite pyssel för det.

Bildresultat för julpyssel

Igår hade vi fritidsråd där vi frågade dem vad vi kan tänkas göra för saker till försäljningen. De kom med några förslag som t ex bakning och pyssla något. Det finns fortfarande tid till att fundera ut vad vi kan göra.

Vi har också börjat med att sätta upp ett veckoschema på väggen här inne. Det för att de lätt kan se vad vi har tänkt att göra i veckan. Där har vi också planerat att vara ute mer än vad vi varit. Vi behöver dela upp oss då vi kan vara många här samtidigt.

Denna vecka ser ut så här:

Tisdag: Pyssel inför julmarknad

Onsdag: Lekar i gympasalen

Torsdag: Pyssel inför julmarknad

Fredag: Diamantenmys, vi diskuterar och utvärderar veckan med barnen, samt film.

Vi vill även påminna er om att det är studiedag onsdag den 27/11 så vi ber er därför lägga in fullständiga tider (start-och-sluttid). Ni som redan vet hur era barn ska vara lediga på jullovet får gärna lägga in det. Annars är det senast 29/11 ni ska lägga in det så vi vet hur vi ska fördela oss och så att kökspersonalen får veta hur många som kommer.

Vi hoppas på en fin vecka!

/Personalen på Diamanten