Nya aktiviteter på gång

Veckorna flyger iväg i full fart och vi har börjat med nya aktiviteter för barnen på fritids. Vi har startat att tillverka saker som vi kan ha till vår kommande julmarknad. (Mer information om den kommer). Några av barnen har kört FIFA-turnering, andra har sysslat med tekniklego.

Pin på Pärlplattor

Säljes Teknik lego

En tanke är även att vi ska köra någon typ av digital information om veckan som gått eller vad som kommer att hända framöver på fritids. Där är barnen viktiga på det viset att de får vara med och lägga upp planen för hur det ska förmedlas. Tanken är att det ska filmas och göras intervjuer och läggas ut digitalt på bloggen så att ni kan få ta del av det. Vi har även planerat att barnen själva ska och kan komma med förslag hur vi kan utveckla fritids. Förslagen kan handla om vad och hur de skulle vilja att vi gör om dagarna. De själva är med och driver aktiviteterna om de vill.

Vi vill även påminna er om att nästa fredag 20/11 är det studiedag och reducerat öppethållande på fritids, vilket betyder att om ert barn är i behov av omsorg den dagen så skall rektor Helena kontaktas på mail helena.johansson6@karlstad.se Skriv namn, avdelning och vilken tid som gäller den aktuella dagen. Ändra även i Nuddis så att start och sluttid stämmer. Ordinarie personal planerar denna dag. Vi klickar i ledigt på de barn som inte har ändrade tider.

Lägg gärna in schema för jullovet, ni som redan nu vet hur det ser ut! 🙂

Ha nu en fin helg!

Hälsningar Diamantens personal