Presentation av ny personal

Hej på er, från och med denna vecka är Peter pappaledig. Han kommer tillbaka i december. Nu har vi Erik Bäcker och William Fernström här tillsammans med Elin Wiksten.

Här kommer en kort presentation av dem:

Hej!

Mitt namn är Erik Bäcker, 26 år ifrån Hagfors. Jag kommer vara här på diamanten istället för Peter när han är på föräldraledighet. På min fritid håller jag på med träning samt spelar in mycket musik. Jag tycker att det ska bli otroligt roligt att få jobba här på diamanten under hösten och hoppas ni tycker det också!

Hej 🙂
Jag heter William Fernström och är 19 år och kommer ifrån Karlstad. Jag kommer vara här på Diamanten under hösten. Jag spelar fotboll i FBK Karlstad i div 3 och spelar en hel del FIFA på min fritid när jag inte tränar fotboll, mitt FIFA-spelande kan ni se på Dplay, otroligt intressant. Ska bli väldigt kul att jobba här på Diamanten under hösten och ser framemot denna tid!

Vi ser fram emot en härlig höst tillsammans med era barn.

En påminnelse! Onsdag 11/9 är all fritidspersonal på utbildning och om du är i behov av omsorg den dagen tar du kontakt med rektor Helena Johansson på tel:070-0018016 eller mail: helena.johansson6@karlstad.se

Ha en härlig vecka 🙂

Diamanten