Slutspurten!

Hej på er! Nu är det inte många veckor kvar på denna termin. Idag skickar vi ut sms om ert barn kommer att gå kvar på Diamanten till hösten. Detta för att vi ska kunna planera organisationen.

Idag går vi till Tegelparken tillsammans med Smaragden. Därefter slår vi ihop oss med Rubinen ca 15.45.

Vi samarbetar mycket med de andra avdelningarna nu då vi ibland är kort om personal och barngruppen är färre.

Påminner er om att skriva in i Nuddis om vilka tider som gäller på sommarlovet. Vi förstår att det kan vara svårt för några av er att veta i och med rådande omständigheter men ni som vet lägger in senast tisdag den 26/5. Har inte ändringar gjorts efter detta datum så kommer vi att sätta dem som lediga.

Nu ser det även ut som att det ska bli varmare och finare väder framöver så vi får njuta av sköna vårdagar innan sommarlovet 🙂

Sommarlov ! – Nils Holgerssonskolan i Simrishamn

Ha det gött!