Stundande påsklov!

Vi ber om ursäkt för att vi har uppdaterat bloggen så dåligt men vi har haft stor fokus på att skapa en trygg miljö för våra elever. Vi känner nu att de har blivit mer trygga med varandra och med oss pedagoger. Det har också varit en tid med både många barn och personal hemma så att vi har slagit samman avdelningar för att få det att fungera. Denna vecka är vi på Diamanten som vanligt som det ser ut i nuläget, men vi slår ihop med Rubinen vid 16.00 idag tisdag. Vi sätter upp lappar på dörren om vi skulle vara någon annanstans. Har ni frågor är det bara att ni hör av er! Vi ska även bli bättre på att lägga ut veckoschema så ni vet hur veckorna kommer att se ut.

Vi är mycket utomhus nu och vi försöker få till roliga aktiviteter och spelar musik. Vi kommer att skjuta upp Melodifestivalen-uppträdandet tills det blir varmare så att vi kan vara utomhus med det.

Vi vill att ni som redan nu vet hur ert/era barn är här under påsklovet lägger in det i Nuddis. Senast onsdag den 1/4 lägger ni in det så vi kan planera verksamheten så bra vi bara kan.

Vi vill även påminna er om att lapparna med påskrift om lämning/hämtning ska in tillbaka till oss. Vi saknar fortfarande några, kanske ligger de i mapparna?

Diamantens personal