Talang-Prisutdelning, Skridskor onsdag 10/2

Hej!

Igår hade vi prisutdelning på Talang där vi tackade alla som hade varit med och bidragit till denna fantastiska föreställning. Med så kort förberedelse så var det mycket lyckat. Det är kul att se så många engagerade barn. Det viktigaste är naturligtvis att delta och skaffa sig erfarenhet till nästa gång vi har uppträdanden.

SKRIDSKOR

Bildresultat för tecknade skridskor

På onsdag ska vi åka skridskor på lekplatsen vid Storspovsvägen. Vi försöker komma iväg så fort som möjligt från det att fritids börjat. 3:orna går först och 4:orna kommer tillsammans med en av oss pedagoger när de slutat ca 14.15. Vi siktar på att vara tillbaka till ca15.30. Hjälm är obligatoriskt och det går bra att ta med klubba och puck. Vi tar med mellanmål till barnen och bjuder på något varmt att dricka.

Trevlig helg önskar personalen på Diamanten