Välkomna tillbaka!

Hej på er och välkomna till ett nytt läsår här på Diamanten 🙂

Vi har haft en mycket bra start med fint väder och olika aktiviteter att syssla med. Vi upplever att vi har en nöjd barngrupp och vi i personalen är nöjda med denna start. Just nu är det populärt med legobygge, knyta armband, gå till tegelparken m.m. Vi försöker erbjuda olika aktiviteter som de kan välja när de kommer. Det kommer hänga en tavla utanför Diamantens dörr där förslagen finns och vilken av oss vuxna som är ansvarig för just den aktiviteten.

Vi har möjligheten att erbjuda barnen aktivitet i tegelparken varje dag under en period om de vill. En av oss i personalen följer med de som vill så de kan cykla och köra kickbike där.

En påminnelse:

Om ditt barn ska åka med skolbussen hem efter skoldagens slut, måste det meddelas skriftligt till personalen. Det kan göras via textmeddelande i Nuddis eller via sms.

Mobiltelefonerna ska ej användas från att skolan slutar till innuddning på fritids. Vill ni nå barnen under fritidstid så ringer eller sms:ar ni till Diamantens telefon! (070-0205020) Om ert barn vill leka får de ringa på Diamantens telefon när innuddning har skett ca 13.30 och vi vill ha en bekräftelse genom sms om det går.

Vi vill att ni uppdaterar tiderna i Nuddis så att inte lovtiderna står kvar som hela block. Ni skriver in tiden när barnet ska vara på fritids. Glöm inte att de barn som går i trean slutar 14.10 på tisdagar så ändra tid på Nuddis.

Har ni funderingar så är det bara att ni hör av er till oss!

Trevlig helg önskar vi på Diamanten!