Då har ännu en vecka gått och vi har varit lite färre personal här på fritids på grund av sjukdom och Vab men det har gått bra.

I tisdags körde vi FLS med Opalens förskoleklassare och det gick alldeles utmärkt bra. Vilka fantastiska barn ni har som tar hand om de mindre så fint. Vi körde aktiviteter som fotboll, flygande färger och danskull. Våra elever visar och förklarar på ett tydligt sätt så att alla hänger med. Tummen upp för det.

Här på Diamanten har några varit iväg till tegelparken, fortsatt med det otroliga legobyggandet och tränat balans på våra waveboards. Vi har fortfarande en “Lära-känna-period” och vårt mål är att så många som möjligt ska lära känna varandra för att skapa goda relationer och en härlig stämning här på Diamanten. Vi kommer därför att under nästa vecka ge dem några uppdrag där de ska lära känna fler av de som går här.

Några har redan fyllt i lappar “Om mig”, där man får svara på frågor om sin favoritfärg, favoritmat, favoritlåt m.m. Dessa kommer att användas till en tipspromenad så det gäller att ta reda på så mycket saker om varandra som möjligt. Kanske blir det någon extra happening av det hela till slut ;). Vi har t ex fått reda på att många älskar tacos 😉

Idag blir det fredagsfeeling med musik ute på trappan och film efter mellis.

Hälsningar Diamantens personal