Veckan som gått!

Hej på er! Denna vecka har gått otroligt fort och vi har kunnat hålla oss till vår planerade schema nästan varje dag. Måndag var några med ner till grillplatsen och aktiverade sig där. Tisdag hade vi fritidsråd med några av barnen. Vi har en idé på vilka trivselregler som ska finnas här på Diamanten och vi har börjat planera för Minimello. Men som sagt förut, det kommer inte att bli än på ett tag så barnen kommer hinna fundera på om de vill vara med och vad i så fall de vill göra för uppträdande.

I onsdags gick vi till gympasalen efter mellis så då gjordes det hinderbana och några körde fritt.

Igår gjorde några fina kort till “Kramens dag” som är idag. Så vi personal som jobbar här vill skicka en kram till alla barn och vårdnadshavare idag.

Vi hoppas på att nästa vecka kommer att se ut som följer:

V.4

Måndag: Utedag, vi erbjuder grillplatsen för de som vill.

Tisdag: Fritidsråd, vi fortsätter med planering av minimello och vi skapar i ateljén.

Onsdag: Fotbollskola/Dansskola i gympasalen innan mellis, fri aktivitet i gympasalen efter mellis.

Torsdag: Vi målar serieteckningar, spelar Fifa.

Fredag: Fredagsfeeling

Vi tackar er för denna vecka och skickar er en kram och önskar er en trevlig helg!

Vi ses på måndag