Veckoschema v.8

Nu har åter en vecka gått och det har gått så fort. Det är redan fredag och solen skiner, helt ljuvligt. Vi har denna vecka som gått börjat planera för Minimello som kommer att bli av någon gång efter sportlovet. De kommer att få börja skriva upp sig nu till veckan, de som vill vara med och uppträda. Man kan få sjunga, mima eller dansa.

I måndags fick de som var här gå ner, en grupp i taget tillsammans med Michel till soprummet. Där fick de en genomgång i varför det är viktigt att sopsortera och vad som ska slängas var och vad som sedan händer med det. Vi ska försöka bli mer miljömedvetna här och tänka mer miljövänligt. Återanvända saker och inte slösa så mycket av t ex papper osv.

Vi har även haft tekniklego där några av våra diamanter har kunnat visa och hjälpa barn från andra avdelningar. Det var mycket uppskattat, både från våra barn och de som fick vara med från igelkotten, rubinen och opalen.

Det har varit aktiviteter i gympasalen också. Där har några dansat och andra lekt fritt och spelat fotboll.

Igår bakade en grupp med Peter, det blev två olika sorters muffins.

Vecka 8 planerar vi att:

Måndag: Utedag, vi är ute

Tisdag: Tekniklego, Melloplanering

Onsdag: Gymnastiksalen

Torsdag: Bakning (en liten grupp)

Fredag: Fredagsfeeling

Trevlig helg önskar Diamantens personal 🙂