Vi mår bra:)

Vi klarar oss bra men saknade efter Ingela är stor hos barnen. En skön kille sa: Jag saknar Ingela, men jag gillar dig Pernilla:

Vi har planerat att ha en dropp-in vecka v. 21 måndag till torsdag, där ni föräldrar är välkomna till fritids Diamanten. Stanna gärna till om ni hämtar ert barn och ta en kaffe/te med kaka som barnen bakat med Bea.

Vi bygger mycket med lego just nu, målar, spelar pingis och Michel spelar fotboll med barnen.

Det är kul att barnen vill leka efter fritidstid! Men just nu är det mycket “ringa hem”. Vi vore tacksamma om barnen kunde göra upp dagen innan om det är lek på gång. Vi behöver veta att det är ok för barnen att leka, skicka gärna meddelande genom Nuddis eller sms. Här kommer nr för er som behöver det igen: 070-0205020.